vrijdag 12 april 2024

Lydia beschikbaar

Een senioren podenco teefje met hartfalen waardoor ze vocht vast houdt en meermaal daags medicatie moet hebben wat in het asiel in Spanje niet mogelijk was.En vaker uit moet overdag omdat ze door vocht afdrijvers dat teveel aan vocht er nu moet uit plassen. In principe probeert ze braaf buiten te plassen in de tuin, maar dat lukt niet altijd. Een tuin is in ieder geval een must omdat ze dan extra snel even naar buiten gelaten kan worden. Ze slaapt de nacht meest goed door. Ze wandelt graag en is geen ingedut oudje. Wel vindt ze het leuker om mee te gaan voor een landelijk uitje dan saai aan de straat. Mee in de auto is geen probleem. Alleen zijn is wat wisselend omdat ze bang is een leuke wandeling mis te lopen. Als ze gewoon baasjes heeft die dagelijks met haar kunnen haar wandelen zal ze vermoedelijk daarna tevreden gaan slapen. Verder zit haar hart vol maar dan ook vol liefde!💗We hopen dat iemand haar nog een paar laatste jaren heel gelukkig kan maken, na een ongetwijfeld zwaar leven in Spanje met onvoldoende zorg. U krijgt het van haar in kado dagen samen dubbel en dwars terug. Lydia heeft geen middellandse zeeziektes en haar nieren, lever etc zijn goed. Trappen lopen is ook geen probleem. Ze heeft wel afgesleten tanden waardoor ze liever natvoer at, maar dat is ook weer makkelijk om de medicatie voor haar hart in te stoppen. Inmiddels zijn haar kaken zo sterk dat ze gewoon brokjes eet.  gesteriliseerd teefje, podenco andaluz 45cm/11kg. Leeftijd geschat op 10 jaar (01-01-2014). Bemiddeling Esperanza. Adoptiebijdrage euro 345. Anti ontsnappingstuigje kan vanwege haar jachtinstinct handig zijn. Inmiddels wat afgevallen en draagt tuigje maat 2, dat is euro 38. Ze is gesteriliseerd, gechipt, ontwormd, geënt (en getiterd).

Foto album Spanje https://photos.app.goo.gl/SWo4F9eFQBPJhgBg7 en 

https://photos.app.goo.gl/UGUTzFGQ2q1yHuY8A

Extra foto's en filmpjes Spanje inclusief kattentest asiel:  https://myalbum.com/album/fhkLHkfZG8tD/

Foto album Nederland https://myalbum.com/album/FwBhjoXuiYLu/

Als eerste de oudjes.Bij interesse om Lydia te adopteren dan graag een mail naar haar opvangvrouwtje Maureen via opvanghonden@live.nl Graag wat motivatie en basis informatie zoals gezinssamenstelling, eventuele huisdieren, hoe u woont, de wandelomgeving, wat u wandelt, hoe de tuin omheind is en hoe vaak en hoe lang Lydia bij u alleen zou moeten zijn. Dan hebben we een beetje een beeld van uw situatie en denken we graag mee of Lydia bij u kan passen.

Zonder basis informatie is een eerste inschatting en antwoordmail niet mogelijk. We streven ernaar om serieuze aanvragen binnen 24 uur te beantwoorden. Indien u geen antwoord heeft gehad dan mist de gevraagde informatie waarschijnlijk in uw mail. Bij reservatie worden de sites meteen bijgewerkt.

Honden worden niet vastgehouden voor vakantie, ziekenhuisopname, werk, verbouwing, nog te zetten tuinomheining of wat voor reden dan ook dus graag enkel reageren als u ook daadwerkelijk een hond kunt hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.