Pagina's

donderdag 16 februari 2023

Bindi beschikbaar

Bindi lijkt iets van een kruising tussen een Spaanse Mastin en een Rafeiro do Alentejo (Portugese Berghond). Bemiddeling stichting Esperanza Hoop voor Honden. Bindi komt uit het Sierra Nevada asiel Spanje (asielnaam Mandy) en is in Almere in de opvang en dagelijks op afspraak te bezoeken. Ze is gesteriliseerd, gechipt, ge├źnt, ontwormd en getest op Middellandse Zeeziektes. Geboren schatting 04-04-21 In sep 22 was ze 71cm schofthoogte. Adoptiebijdrage euro 250.

Haar opvangvrouwtje in Almere schrijft:  Bindi is een prachtige kruising Mastin van 19 maanden oud, haar roots liggen in Spanje. Bindi is een enorme knuffel hond, ze wil graag bij je zijn en tegen je aan hangen. Bindi is sinds 30 December bij mij in de opvang en ze is echt een geweldige hond. Ze is lief, heeft een zacht karakter, ze heeft humor is op zijn tijd een boefje. Bindi is een mooie imposante verschijning, ze is zelfverzekerd en loopt met rustige tred alsof ze een leeuwin is. Ze is van nature wantrouwig naar vreemden, maar als ik het vertrouw is het voor haar ook goed. Ze is rustig in huis, ze is wel waaks, maar absoluut geen blaffer. Ze is wel groot, maar ze is eigenlijk een kleuter puber die nog veel moet leren. Ze loopt prima aan de lijn en vogels wegjagen is haar hobby, ze heeft inmiddels in de gaten dat Kraaien en Kouwen vrienden zijn die haar af en toe plagen. Duiven en eenden wil ze wel wegjagen, de jonge dame is dan erg sterk, spierballen zijn wel noodzakelijk Ze is prima met andere honden en vind kinderen erg leuk, ze is wel erg lomp. Bindi krijgt hier vers vlees van Lotgering en voor haar groei is het goed als ze dit ook bij haar nieuwe gezin krijgt.

Foto album Nederland: https://myalbum.com/album/Wdpk2TBLWKym/en Foto album Spanje

Bindi wordt enkel bij een stabiele reu geplaatst. Niet als hond alleen! Ze kan ook samen met haar boezemvriend Pitoe met wie ze samen in de opvang zit geplaatst. Voor meer informatie over Pitoe klik hier

Bij interesse om Bindi te adopteren dan graag een mail naar opvanghonden@live.nl Graag wat motivatie en basis informatie zoals gezinssamenstelling (lomp en ras is toch beschermend aangelegd dus lief met kinderen maar we plaatsen deze lompe puber voor de zekerheid niet bij kinderen onder de 12 jaar), eventuele ervaring met dit rastype, de andere hond die u heeft, eventuele huisdieren (niet bij katten), hoe u woont, de wandelomgeving, wat u wandelt, hoe de tuin omheind is en hoe vaak en hoe lang Bindi bij u alleen zou moeten zijn. Dan hebben we een beetje een beeld van uw situatie en kunnen we meedenken of Bindi bij u kan passen. Zonder basis informatie is een eerste inschatting en antwoordmail niet mogelijk. We streven ernaar om serieuze aanvragen binnen 24 uur te beantwoorden. Indien u geen antwoord heeft gehad dan mist de gevraagde informatie waarschijnlijk in uw mail. Bij reservatie worden de sites meteen bijgewerkt. Honden worden niet vastgehouden voor vakantie, ziekenhuisopname, werk, verbouwing, nog te zetten tuinomheining of wat voor reden dan ook dus graag enkel reageren als u ook daadwerkelijk een hond kunt hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.