donderdag 11 oktober 2018

ter adoptie 2e kans hondje Monty

mix terrier reu 32cm, 5,8kg geboren schatting 06-09-2017
Vrolijk ondernemend manneke. Zeer aanhankelijk en geeft grif kusjes tot tongzoenen aan toe. Stoer behalve als het onweert. Lief naar kinderen. Speels met speeltjes. Andere honden heeft ie niet echt nodig; hij is vooral op contact met mensen gericht. Klein als hij is kan hij het hardste rennen over de speelweide en is dan net een klein racewagentje. Hij wil graag wandelen maar zwalkt alle kanten op en stapt bij verkeer nog even verschrikt in de kant. Dat is nog wennen, maar hij herstelt meteen. Bij noodweer op straat gevonden in Spanje.
Bemiddeling stichting Esperanza Hoop voor Honden. Adoptiebijdrage euro 275. Monty komt uit Spanje en is gecastreerd, gechipt, ge├źnt, ontwormd en getest op Middellandse Zeeziektes. Monty is net aangekomen uit Spanje en verblijft in Smilde Drenthe en is dagelijks op afspraak te bezoeken.
fotoalbum Nederland: https://myalbum.com/album/ZFif0NmY4AW2
foto/film album Spanje inclusief kattentest (maar op straat jaagt hij graag eenden en katten):  https://myalbum.com/album/MYRvjO8Py0eNBij interesse graag een directe mail naar Monty zijn opvangvrouwtje Maureen door te mailen naar opvanghonden@live.nl Graag wat motivatie en basis informatie zoals gezinssamenstelling, eventuele huisdieren, hoe u woont, de wandelomgeving, wat u wandelt, hoe de tuin omheind is en hoe vaak en hoe lang Monty bij u alleen zou moeten zijn. Zonder basis informatie is een eerste inschatting en antwoordmail niet mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.