Pagina's

woensdag 11 juli 2018

beschikbaar Bayo

gecastreerde reu, 46cm/ kg, geboren schatting 18-04-2017. Tricolor mix met grappige sproetenpootjes. Type spaniel/jachthond. Hoe kan een hondje die zo lief is met mensen groot en klein, met honden en met katten uit een auto worden gezet? Bayo liep in Spanje op weg met veel verkeer en bleef braaf wachten op zijn baasjes die natuurlijk niet terug kwamen. Na twee dagen hoorde Anita ervan en ging hem halen. Hij was nat van de regen en het zou heel koud worden die nacht en dan ook nog het gevaar overreden te worden. Anita haar asiel zat echter vol en daarom is hij een paar dagen bij haar geweest tot er plek was en weten we dat hij probleemloos was met de vele katten daar in huis. Bayo heeft een paar maanden in het asiel gezeten en is nu in opvang in Nederland te bezoeken. Hij is echt zo geweldig! Een open en aanhankelijk hondje die zo geniet van knuffels. Met 46cm een middelmaatje maar hij mag nog graag op schoot zitten. Wandelen vindt hij super leuk en hij is niet bang voor mensen of verkeer, maar een enkele keer kan hij toch nog schrik hebben en als een pup op zijn kont gaan zitten. Mogelijk omdat het een puberhond is want hij is net een jaar oud geschat. Het is echter verder een stabiel hondje ondanks dat hij soms dus wat puber onzeker kan zijn. Zeker niet nerveus. Wel qua bouw het type hond dat goed beweging nodig heeft. Bayo houdt van spelen en rennen. Hij slaapt in een benchje en kan dan ook prima twee uur alleen blijven, maar het is fijn als het na verplaatsing weer even wordt opgebouwd. Begrijpelijk gezien zijn voorgeschiedenis.

 Bemiddeling stichting Esperanza Hoop voor Honden. Adoptiebijdrage euro 275. Bayo komt uit Spanje en is gecastreerd, gechipt, ge├źnt, ontwormd en getest op Middellandse Zeeziektes. Bayo is 1 jaar en 46cm.
Foto Album Bayo in opvang: https://myalbum.com/album/hCbsn70CNPh4
Foto album Bayo Spanje: https://myalbum.com/album/ecOa8Nfeqd9G
 Bij interesse graag een directe mail naar Bayo zijn opvangvrouwtje Maureen door te mailen naar opvanghonden@live.nl Graag wat motivatie en basis informatie zoals gezinssamenstelling, eventuele hond of andere huisdieren, hoe u woont, de wandelomgeving, wat u wandelt, hoe de tuin omheind is en hoe vaak en hoe lang Bayo bij u alleen zou moeten zijn. Zonder basis informatie is een eerste inschatting en antwoordmail niet mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.