maandag 30 april 2018

ter adoptie Donja

Donja verblijft in een opvanggezin in Alphen a/d Rijn waar het zo een makkelijke lieve hond is.
Omdat er geen opvang eerst was heeft Donja ook 3,5 maand in pension door gebracht maar nu verblijft ze gewoon in huiselijke opvang.  Gesteriliseerde teef, 55cm mix, 2 jaar oud. Voor beter idee van bouw zie ook filmpjes in foto album:  https://myalbum.com/album/MrBDNrFs93G6 
en ook dit Foto album  https://myalbum.com/album/70i8dpfsK1YQ
 
Donja is een lieve, vriendelijke hond naar iedereen, ook kinderen, ze knuffelt graag. Buiten rent ze graag zelf of met een andere hond of achter een balletje aan dat ze ook weer terug brengt. Aan de riem loopt ze goed mee, kan los op veilige plekjes, en vindt water heerlijk om in te poedelen. 
Ze kan goed met andere honden als ze niet te veel gedomineerd wordt, dan wordt ze wat onzeker. Iedereen mag aan haar kluifjes of voer komen, honden laat ze wel weten dat niet op prijs te stellen. 

Donja komt uit een Bulgaars asiel en kon door omstandigheden niet langer bij haar baasjes blijven. Er was geen opvang en daardoor kwam ze in een pension maar na 3,5 maand pension nu in huiselijke opvang in Alphen a.d Rijn Zuid Holland samen met 5 eigen honden. Dat gaat prima, ze past zich snel aan en kon na een dag al los op een speelveld (zie filmpje in foto album). Ze komt gelijk als je haar roept. 

In huis is Donja rustig, ligt graag bij een andere hond in de buurt.
snachts ligt ze in de bench en laat zich niet horen, soms gaat ze daar overdag ook uit zichzelf in liggen. 

Met de kat in huis gaat het goed, al vindt ze er achter aanrennen buiten wel erg leuk. 

Donja kan overal wel wennen. Heeft wel leiding nodig omdat ze wat waaks kan gaan worden als ze geen goede leiding krijgt, dus een baasje (of echtpaar/gezin) met ervaring is daarom wel gewenst. Ze is een gouden, trouw maatje voor een geschikt baasje. Donja is een lieve knuffelhond van 2 jaar oud en rond de 55 cm groot. 
 
Donja haar adoptiebijdrage van stichting AHEB is euro 250 (nog om de kosten van pension te betalen).
Bij interesse graag een mail naar opvanghonden@live.nl met wat basis informatie zoals gezinssamenstelling, eventuele huisdieren, hoe u woont en wandelt en hoe de tuin omheind is. Hoe vaak en hoe lang zou Donja bij u alleen moeten zijn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.