verwacht 14 okt

De tweede kans honden verwacht staan op deze pagina.

Verder zoeken we een huis voor herplaatser Tommy vanwege aflatende gezondheid van zijn vrouwtje.
Tommy, kleine middelmaat, terrier achtig. 10-11 jaar. Sociaal leuk knuffelig hondje. Gehoorzaam. kan alleen blijven, kan mee in de auto. Huiselijk leven gewend. Heeft hartruisje maar is verder prima gezond. Is nu enig hond maar is sociaal met alle honden.
Tommy verblijft op dit moment bij zijn Nederlandse vrouwtje in Hongarije. Half oktober komt zij naar Nederland en dan komt Tommy mee.
Tommy leeft in Hongarije in een huis met ruime tuin. In de winter leefde hij in Nederland op een flat en hij is dus ook gewoon gewend om aan de lijn te wandelen. Zijn vrouwtje heeft helaas problemen met haar gezondheid waardoor ze niet meer met hem kan wandelen. Nu in Hongarije kan ze het opvangen met de tuin maar straks terug in Nederland is dat op een flat geen optie. Daarbij kan het zijn dat ze langdurige ziekenhuisopname wacht. Met veel verdriet doet ze daarom afstand en hebben we beloofd mee te helpen voor dit lieve manneke een nieuw thuis te vinden. Uiteraard is de Ranja club en stichting Esperanza Hoop voor Honden vangnet. We zoeken voor Tommy actieve baasjes die lekker kunnen wandelen met dit senioren hondje. Tommy kan goed mee in de auto en kan prima even alleen thuis zijn. Hij is nu enig hond maar kan ook prima bij een andere hond geplaatst. De tuin moet goed omheind zijn anders maakt ie zelf een rondje door de buurt. Foto album: https://myalbum.com/album/dogM1jCufW5n
Zie ook: http://www.doggyart.punt.nl/content/2011/07/tommy

u kunt alvast reageren via opvanghonden@live.nl
Graag met basis informatie (gezinssamenstelling, tuinomheining, alleen thuis zijn, wandelen etc).

Meer foto's van Tommy volgen nog. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.