dinsdag 20 november 2018

ter adoptie Thais


Maltezer teefje geboren 03-10-2008, 6 kilo, ongeveer 30cm.
Thais werd met andere hondjes door een broodfokker gedumpt. Met 10 jaar niet de jongste maar ze wil graag wat van de wereld zien en loopt blij mee aan de lijn (trekt wat). Typisch Maltezer wat nuffig als ze je niet kent maar eigenlijk een super lief gezelschapshondje die graag aaitjes en aandacht krijgt. Thais is goed met alle honden, ook niet bang van de grote honden. Ze speelt niet met ze maar begint in opvang wel met knuffelbeestjes te spelen. Thais kan prima als hond alleen geplaatst. Thais is een schatje die zich bij drukte of geschreeuw/gemopper terug trekt maar is verder juist een parmantig kittig dametje. Zeker geen ingedut hondje! Ze is juist haar verloren jaren aan het inhalen!Ze wandelt fier mee en kan in huis ook ondeugend zijn. Vriendelijk naar kinderen maar niet geschikt voor een kindergezin. Dat lijkt me te druk voor haar. Ze kan waarschijnlijk bij katten. Thais is niet graag alleen, al is er nu wel een opbouw met alleen slapen. Maar gezellig op de slaapkamer (die is hier beneden) vindt ze fijner. Thais is redelijk zindelijk maar moet wel bijtijds in de ochtend uit en mogelijk nog wat vaker uit op de dag.
Foto album NL (met ook wat filmpjes: https://myalbum.com/album/OGrBN7ZMi9Eg
foto/film album Spanje inclusief kattentest: https://myalbum.com/album/Y3ZOy1T6Kr3O
Bemiddeling Stichting Esperanza Hoop voor Honden. Adoptiebijdrage euro 275. Thais haar gebitje is 25 oktober gereinigd en er zijn maar liefst 9 elementen verwijderd. Ze heeft een schoon gebit maar wel zijn de kiezen erg afgesleten daar is niets aan te doen. Ze kan gewoon brokjes en dentastix eten. Thais haar hartje klonk goed.
Bij interesse graag een mail naar haar opvangvrouwtje Maureen via opvanghonden@live.nl Graag wat motivatie en basis informatie zoals gezinssamenstelling, eventuele huisdieren, hoe u woont, de wandelomgeving, wat u wandelt, hoe de tuin of balkon omheind is en hoe vaak en hoe lang Thais bij u alleen zou moeten zijn. Zonder basis informatie is een eerste inschatting en antwoordmail niet mogelijk. Nu we een band hebben kan Thais ook prima los lopen op rustige plekken.
Oeps 😁😏

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.