maandag 15 oktober 2018

ter adoptie 2e kans hondje Thais


Maltezer teefje geboren 03-10-2008
Thais werd met andere hondjes door een broodfokker gedumpt. Met 10 jaar niet de jongste maar ze wil graag wat van de wereld zien en loopt blij mee aan de lijn (trekt wat). Typisch Maltezer wat nuffig als ze je niet kent maar eigenlijk een super lief gezelschapshondje die graag aaitjes en aandacht krijgt. Thais is goed met alle honden, ook niet bang van de grote honden. Ze speelt niet met ze maar begint in opvang wel met knuffelbeestjes te spelen. Thais is een schatje die wel met zachtheid benadert moet worden; niet bruusk en niet met geschreeuw. Verder juist een parmantig kittig dametje. Vriendelijk naar kinderen maar niet geschikt voor een kindergezin. Ze kan waarschijnlijk bij katten. 
Foto album NL (met ook wat filmpjes: https://myalbum.com/album/OGrBN7ZMi9Eg
foto/film album Spanje inclusief kattentest: https://myalbum.com/album/Y3ZOy1T6Kr3O
Bemiddeling Stichting Esperanza Hoop voor Honden. Adoptiebijdrage euro 275. Adoptant moet rekening houden met de kosten voor een gebitsreiniging want ze heeft veel tandplak op haar kiezen. Ze kan wel gewoon brokjes en dentastix kauwen.   
Bij interesse graag een mail naar haar opvangvrouwtje Maureen via opvanghonden@live.nl Graag wat motivatie en basis informatie zoals gezinssamenstelling, eventuele huisdieren, hoe u woont, de wandelomgeving, wat u wandelt, hoe de tuin of balkon omheind is en hoe vaak en hoe lang Thais bij u alleen zou moeten zijn. Zonder basis informatie is een eerste inschatting en antwoordmail niet mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.